Payroll Beveiliging

Payrolling zal voor u als ondernemer in de beveiligingsbranche geen onbekend begrip zijn. Maar wat houdt payroll precies in, wat zijn de voordelen en wie vertrouwt u uw personeels- en salarisadministratie daadwerkelijk toe? Flexvisie heeft ruime ervaring op het gebied van Payroll in de beveiliging. Benieuwd wat wij voor uw beveiligingsbedrijf kunnen betekenen? Ons team van vakbekwame payroll specialisten staat u graag te woord!

 

Waarom payrolling van uw personeel in de Beveiliging?

De beveiliging is een branche waar pieken en dalen en onregelmatige werktijden aan de orde van de dag zijn. Er wordt dus veel flexibiliteit van uw medewerkers gevraagd, maar ook van u als ondernemer. U moet immers al die gewerkte uren en de bijbehorende toeslagen administreren, om er voor te zorgen dat uw medewerkers volgens cao betaald worden. Voor u natuurlijk niet de meest efficiënte tijdsbesteding. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zich liever bezig houdt met het motiveren van uw team en de algehele dagelijkse leiding, niet met zaken als de salarisadministratie, urenverantwoording en andere administratieve ‘rompslomp’. Payrollen kan daarom voor u een uitkomst zijn!

 

Voordelen van Payrollen bij Flexvisie voor beveiligingsbedrijven

Door gebruik te maken van de diensten van een payrollorganisatie als FlexVisie kunt u zich blijven focussen op uw core business. U besteedt namelijk het formele werkgeverschap aan ons uit, waardoor wij voor uw medewerkers juridisch werkgever worden. De personeels- en salarisadministratie wordt door ons vervolgens perfect geregeld. Wanneer u besluit uw medewerkers te payrollen bij Flexvisie nemen wij alle administratieve handelingen op dit gebied van u over en nemen wij de werkgeversrisico’s, zoals ziekte en verzuim, op ons.

 

Kortom: FlexVisie neemt u alle zorgen uit handen, zodat u uw tijd volledig kunt besteden aan uw eigen dienstverlening.

 

Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

  • Extra flexibiliteit tot maximaal 5,5 jaar op uw personeelsbestand;
  • Geen risico's bij ziekte;
  • Goede ondersteuning en begeleiding m.b.t. wet- en regelgeving;
  • Goed werkgeversschap voor uw medewerkers;
  • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
  • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
  • Scherpe tarieven;
  • Uitgebreide dienstverlening en service;
  • Payrollen bij een NEN-4400-1, SNA en VCU Gecertificeerde en betrouwbare payroll organisatie.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel. 

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.