Payroll Bouw

Payrolling is een dienstverlening die uitermate geschikt is voor de bouw sector.  Als ondernemer in de bouw weet u als geen ander hoe om te gaan met pieken en dalen. Door gebruik te maken van payroll services is uw personeeladministratie net zo flexibel als uw klanten van uw eigen dienstverlening en personeel verwachten.

 

Waarom payrollen in de bouw?

Uw orderportefeuille is niet altijd gelijk gevuld en daarom werkt u hoogstwaarschijnlijk niet alleen met vast personeel, maar ook met flexibel personeel, seizoenskrachten en zzp'ers. In de bouw wordt er, meer dan gemiddeld, op flexibele basis gewerkt. De administratieve ‘rompslomp’ die hierbij komt kijken is geen pretje. Hoe fijn zou het zijn als u zich niet langer bezig hoeft te houden met zaken als de salarisadministratie, contracten, vakantiedagen en pensioenopbouw? Payrolling kan voor u uitkomst bieden!

 

Voordelen van payrollen bij Flexvisie voor bouwbedrijven

Met payroll via FlexVisie kunt u de volledige personeels- en salarisadministratie met de daarbij komende verantwoordelijkheden aan ons overdragen. Voor zowel bestaande als nieuwe en voor zowel vaste als tijdelijke medewerkers kunnen wij alle werkzaamheden van u overnemen. Op papier komen uw medewerkers in dienst bij FlexVisie, omdat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Wij verzorgen de contracten, het verzuimbeleid, de pensioenen, de verloning en meer.

 

Kortom: FlexVisie neemt u alle zorgen uit handen, zodat u uw tijd volledig kunt besteden aan het ondernemerschap.

 

Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

 • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
 • Geen ziekterisico's;
 • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
 • Payroll partner met kennis en expertise van de Bouw sector en bijbehorende CAO;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
 • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
 • Scherpe payroll tarieven;
 • U kunt rekenen op onze uitgebreide dienstverlening en service;
 • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.
   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel. 

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.