Payroll Callcenter

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit is, met name in de callcenter sector. U krijgt te maken met parttimers, uitzendkrachten of oproepkrachten en al deze verschillende contracten brengen flink wat administratie met zich mee. Payroll is in dit geval een welkome oplossing.

Waarom payrollen bij een callcenter?

Callcenters, helpdesks en klantenservices hebben doorgaans te maken met een hoog verloop van personeel. Daarnaast krijgt u te maken met flexibele contracten en wisselende uren, zaken die veel tijd in beslag nemen. Payrolling creëert rust en geeft u tevens de kans flexibeler personeel in te zetten zonder direct vast te zitten aan uren en contracten.

Payrollspecialist met ervaring in de callcenter sector

Door gebruik te maken van de diensten van een payrollorganisatie als FlexVisie kunt u zich blijven focussen op uw core business. U besteedt namelijk het formele werkgeverschap aan ons uit, waardoor wij voor uw medewerkers juridisch werkgever worden. De personeels- en salarisadministratie wordt door ons vervolgens perfect geregeld. Wanneer u besluit uw medewerkers te payrollen bij Flexvisie nemen wij alle administratieve handelingen op dit gebied van u over en nemen wij de werkgeversrisico’s, zoals ziekte en verzuim, op ons.

Kortom: FlexVisie neemt deze zorgen uit handen, zodat u uw tijd volledig kunt besteden aan het ondernemerschap.


Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

 • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
 • Geen ziekterisico's;
 • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
 • Payroll partner met kennis en expertise van de Bouw sector en bijbehorende CAO;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
 • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
 • Scherpe payroll tarieven;
 • U kunt rekenen op onze uitgebreide dienstverlening en service;
 • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.
   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.