Payroll Logistiek en Transport

Payroll in de Transport en Logistiek is een begrip dat u als ondernemer in deze sector vast niet vreemd in de oren klinkt. In een sector waar een hoge mate van flexibiliteit van bedrijven gevraagd wordt is het noodzakelijk uw personeels- en salaris administratie hierop in te richten. Flexvisie kan u hierbij helpen. Wanneer u uw personeels- en salarisadministratie bij ons onderbrengt bent u verzekerd van een ervaren, betrouwbare en servicegerichte partner in payroll.

 

Waarom payrollen in de Logistiek en Transport?

Uw branche, de transport en logistiek, zit in de lift. Maar ondanks de groei kunnen wij ons voorstellen dat u toch nog voorzichtig bent met het uitbreiden van uw personeelsbestand. De inzet van flexibel personeel, seizoenskrachten en zzp’ers is voor u hoogstwaarschijnlijk aan de orde van de dag. Er wordt niet alleen veel flexibiliteit van uw medewerkers gevraagd, maar ook van u als ondernemer. U moet immers alle gewerkte uren en de bijbehorende toeslagen bijhouden, zodat uw medewerkers (vast of flexibel) juist uitbetaald worden. En wat te denken van vrije dagen, pensioenen en premieafdrachten? Steeds meer transportbedrijven kiezen daarom voor payroll. Payrollinghelpt u om snel te schakelen wanneer dit vereist is.

 

Payroller met ervaring in de Transport en Logistiek

Als ondernemer in de transport en logistiek wilt u wel zeker weten dat alles goed geregeld is. U zoekt een payroll partner die tot in de kleinste details op de hoogte is van uw CAO. Door jarenlange ervaring met het payrollen van personeel in de transport en logistiek bent u bij Flexvisie hiervan verzekerd. Flexvisie neemt het formele werkgeverschap en de bijbehorende risico’s van u over. Ook uw personeels- en salarisadministratie wordt door ons perfect geregeld. U heeft er geen omkijken meer naar.

 

Kortom:FlexVisie neemt u alle zorg uit handen, zodat u zich kunt blijven focussen op uw core business.

 

Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

 • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
 • Geen ziekterisico's;
 • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
 • Payroll partner met ervaring in de transport en logistiek en bijbehorende CAO's;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
 • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
 • Scherpe tariefstelling;
 • Uitgebreide dienstverlening en aanvullende service;
 • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.
   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel. 

 

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.