Payroll Onderwijs

Het onderwijs verandert in rap tempo. Zo vragen de veranderende wet- en regelgeving, wisselende leerlingenaantallen en bezuinigingen om extra flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Payroll kan hier uitkomst bieden.

Waarom payrollen in het onderwijs?

Door alle wisselende wet- en regelgevingen, de vele vakantieperiodes en de wisselende leerlingaantallen is er een bepaalde flexibiliteit nodig in het onderwijs. Ook kan het inzetten van een vervanger al snel leiden tot een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast brengt de administratie flink wat ‘rompslomp’ met zich mee en wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u deze tijd en energie liever in uw onderwijsactiviteiten steekt, in plaats van zaken als salarisadministratie en contracten.

Payrollspecialist met ervaring in het Onderwijs

Met payroll service van FlexVisie kunt u de volledige personeels- en salarisadministratie uitbesteden. Voor zowel bestaande als nieuwe en voor zowel vaste als tijdelijke medewerkers kunnen wij alle werkzaamheden van u overnemen. Op papier komen uw medewerkers in dienst bij FlexVisie, omdat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Wij verzorgen de contracten, het verzuimbeleid, de pensioenen, de verloning en meer. Hierdoor houdt u automatisch ook meer tijd over om u te richten op uw eigen core business. Wanneer u besluit uw medewerkers te payrollen bij Flexvisie nemen wij niet alleen de administratieve handelingen van u over, maar ook de werkgeversrisico’s, zoals ziekte en verzuim.

Kortom: FlexVisie neemt al uw zorgen uit handen, zodat u uw tijd volledig kunt besteden aan waar het natuurlijk echt om gaat, het bieden van goed onderwijs.

Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

 • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
 • Geen ziekterisico's;
 • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
 • Payroll partner met kennis en expertise van de Bouw sector en bijbehorende CAO;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
 • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
 • Scherpe payroll tarieven;
 • U kunt rekenen op onze uitgebreide dienstverlening en service;
 • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.
   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.