Payroll in verschillende sectoren

Payroll kan voordelen bieden in verschillende sectoren en branches. Of het nu gaat om de horeca, beveiliging, techniek, bouw of transport en logistiek: iedere branche vraagt om haar eigen specifieke kennis en kunde. Het is van groot belang dat u een partner heeft die uw branche kent en die weet hoe om te gaan met bijvoorbeeld:

  • specifieke verplichtingen vanuit uw cao;
  • onregelmatige en wisselende werktijden;
  • pieken en dalen;
  • pensioenpremies.

 

Ruime ervaring met Payroll in verschillende branches

FlexVisie is door de jaren heen uitgegroeid tot een allround payrollorganisatie. Dit betekent dat wij veel ervaring hebben in verschillende branches, waaronder die van u. Wij bieden u dan ook gegarandeerd branche specifieke oplossingen voor een zeer scherpe prijs. In de loop van de jaren hebben wij ons bewezen als betrouwbare payrollpartner voor tevreden klanten in verschillende sectoren, waaronder bijvoorbeeld in de:

 

Het grootste voordeel van payrollen voor ondernemers

Wanneer u gebruik maakt van de payroll services van Flexvisie kunt u zich als ondernemer richten op uw core business, terwijl wij al uw administratieve werkzaamheden op ons nemen. Heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Er staat altijd een specialist voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.