Payroll Techniek

In de techniek kan payroll uitkomst bieden aan u als ondernemer. Er wordt van u verwacht flexibel te zijn in project- en personeelsplanning. Maar is uw personeels- en salarisadministratie daar ook op ingericht? Payrolling is een dienstverlening die aansluit bij een onderneming waarbij hoge mate van flexibiliteit essentieel is in haar dagelijkse activiteiten en werkzaamheden.

 

Waarom payrollen in de techniek?

In onder meer de elektrotechniek, de installatietechniek en in veel andere technische sectoren is flexibiliteit van het grootste belang. U heeft immers vaak te maken met personeel dat werkt op projectbasis, waardoor u al snel te maken krijgt met pieken en dalen en met druk op de planning.  Geen periode is voor u en uw medewerkers hetzelfde, wat erin resulteert dat uw personeels- en salarisadministratie geen gemakkelijk taak is. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u zich hier liever niet mee bezig houdt en dat u uw administratieve ‘rompslomp’ graag aan iemand anders overlaat. Door uw personeel te payrollen en de bijbehorende personeelsadministratie uit te besteden beschikt u over meer flexibiliteit én houdt u meer tijd over voor de kernactiviteiten van uw eigen onderneming.

 

Betrouwbare payroller met ervaring in de technische sector

Uw personeels- en salarisadministratie is niet iets dat u zomaar iedereen toevertrouwd. U zoekt een betrouwbare partner met kennis en kunde van payrollen in de techniek. Flexvisie heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling en werkt samen met verschillende bedrijven in de technische sector. Door gebruik te maken van de diensten van een payrollorganisatie als FlexVisie geeft u een aantal tijdrovende werkzaamheden en risico’s uit handen. Wij nemen namelijk het juridisch werkgeverschap - en dus ook de personeels- en salarisadministratie - van u over. Ook nemen wij alle bijbehorende administratieve handelingen en werkgeversrisico’s  voor onze rekening.

 

Kortom: FlexVisie zorgt ervoor dat u uw tijd volledig kunt besteden aan uw technische dienstverlening.

 

Payrollen bij Flexvisie betekent voor u als ondernemer:

 • Extra flexibiliteit m.b.t. contracten voor medewerkers van maximaal 5,5 jaar;
 • Geen ziekterisico's;
 • Begeleiding en advies m.b.t. wet- en regelgeving;
 • Payroll partner met ervaring in de techniek en bijbehorende CAO’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en correcte contracten voor uw medewerkers;
 • Overzichtelijke urenregistratie en inzicht in uw personeelskosten;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers;
 • Scherpe tariefstelling;
 • Uitgebreide dienstverlening en aanvullende service;
 • Payrollen bij een betrouwbare en professionele organisatie, NEN-4400-1, SNA en VCU gecertificeerd.
   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hiernaast of vul het onderstaande contactformulier in. Onze specialisten voorzien u graag van een gratis en vrijblijvend professioneel advies. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een passend voorstel.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.