Salarisadministratie uitbesteden

Uw personeel is uw kapitaal. Een goede personeels- en salarisadministratie kost - mede dankzij steeds veranderende wet- en regelgeving - dan ook veel tijd. FlexVisie helpt u hier graag. Hoe? Door uw salarisadministratie van u over te nemen. Wij verzorgen dan de correcte uitbetaling en administratie van de medewerkers die niet bij ons op de payroll staan. Deze medewerkers blijven dus gewoon bij u in dienst, maar wij verzorgen wel de gehele salarisadministratie. Van de verloning tot de afdracht van premies en belastingen. En meer.

De drie belangrijkste voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie aan FlexVisie? Die zijn gemakkelijk op te sommen:

  • U heeft de zekerheid dat alles volgens de laatste wet- en regelgeving geregeld is;
  • U krijgt desgewenst rapportages van belangrijke kerncijfers over al uw medewerkers;
  • Het bespaart u tijd en kosten.

Heeft u vragen over het uitbesteden van uw salarisadministratie of wilt u meer weten over wat FlexVisie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.