Kennisbank

FAQ Werkgevers

Maakt het uit waar mijn bedrijf gevestigd is, om zaken met FlexVisie te kunnen doen?

FlexVisie is een landelijk opererend bedrijf. Of uw bedrijf nou in Groningen, in Zeeland, of in Limburg gevestigd is, wij doen graag zaken met u!

Wat houdt uitzenden in?

Uitzenden is het beschikbaar stellen van flexibel personeel aan u als opdrachtgever. Een ideale manier om pieken of ziekte in uw organisatie op te vangen, zonder dat u vast zit aan een tijdsbepaling of vast contract.

In welke branche is FlexVisie uitzenden actief?

Gezien onze ruime ervaring in deze branche richten wij ons voornamelijk op de logistieke sector.

Ik wil een of meerdere medewerkers zelf een contract bieden. Is dit mogelijk?

U bent en blijft altijd zelf de baas over uw personeel. Bij FlexVisie kunt u op ieder gewenst moment de keuze maken om uw medewerker(s) zelf op contract te nemen. U dient dan wel rekening te houden met de reeds gewerkte periode bij FlexVisie. U bent dan tenslotte de opvolgend werkgever en dient de periode die de medewerker gewerkt heeft bij FlexVisie te respecteren en mee te nemen in de contracttelling. Heeft u hier vragen over, neemt u dan gerust contact met ons op.

Op welke manieren moet ik de gewerkte uren doorgeven?

Wij werken o.a. met een online urenportal. Via een beveiligde omgeving kunt u de gewerkte uren van uw medewerkers aan ons doorgeven. Dit is op verschillende manieren te regelen. Zo kunt u de medewerker de uren laten invoeren en ter controle naar u door laten sturen. U heeft dan alle touwtjes in handen en pas als u akkoord geeft worden de uren naar ons doorgeschoten. In overleg zijn andere afspraken omtrent de aanlevering van uren te maken.

Hoe verloopt facturatie?

Wij verwerken iedere week alle gewerkte uren van uw medewerker(s). Na de verwerking van de gewerkte uren worden de facturen ook wekelijks opgemaakt en verstuurd. Voor de opmaak van de factuur kunt u kiezen voor een factuur gesplitst op medewerker of een verzamelfactuur. U ontvangt dan wekelijks op een overzichtelijke manier uw personeelskosten.

Downloads

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

 

Algemene-Voorwaarden-FlexVisie-Payroll1

Payrolling

Weet je het zeker?

Vooruit dan maar

Echt heel erg zeker?

Denk er nog maar even wat beter over na.

Vooruit dan maar

Nou hartelijk bedankt hoor

FAQ Werknemers

Wat voor soort werk heeft FlexVisie Uitzenden?

FlexVisie is altijd op zoek naar mensen met hart voor logistiek. Voel jij je thuis in de logistieke sector en kun je niet wachten om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld Transportplanner, Logistiek medewerker of Chauffeur? Dan is FlexVisie Uitzenden de plek voor jou!

Hoe schrijf ik me in als werkzoekende bij FlexVisie Uitzenden?

Inschrijven als werkzoekende is erg gemakkelijk. Neem gerust telefonisch contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend gesprek via [telefoonnummer]. Of vul direct het volgende formulier in.

Welke arbeidsvoorwaarden heb ik als uitzendkracht?

Als uitzendkracht is de daadwerkelijke werkgever het uitzendbureau: je hebt dus een arbeidsovereenkomst met FlexVisie Uitzenden. In de uitzend-cao is te lezen welke arbeidsvoorwaarden voor jou gelden.

Wanneer krijg ik mijn salaris op mijn rekening gestort?

Indien er wordt gekozen voor weekverloning, dan vindt de uitbetaling van het salaris op iedere donderdagmiddag na de gewerkte week plaats.

Kiest u voor periodeverloning (4-wekelijks) dan wordt er conform onderstaand schema uitbetaald (ook op de donderdagen). De uitbetalingen gaan bij ons op de betaaldag, tussen 13:00 uur en 15:00 uur de deur uit. Afhankelijk van uw eigen bank zal het salaris aan het einde van de betreffende dag (altijd een donderdag) of in de ochten van de volgende dag (vrijdag) op je rekening staan.

– Salarisperiode 1: week 01 t/m 04, betaling op de donderdag in week 05;
– Salarisperiode 2: week 05 t/m 08, betaling op de donderdag in week 09;
– Salarisperiode 3: week 09 t/m 12, betaling op de donderdag in week 13;
– Salarisperiode 4: week 13 t/m 16, betaling op de donderdag in week 17;
– Salarisperiode 5: week 17 t/m 20, betaling op de donderdag in week 21;
– Salarisperiode 6: week 21 t/m 24, betaling op de donderdag in week 25;
– Salarisperiode 7: week 25 t/m 28, betaling op de donderdag in week 29;
– Salarisperiode 8: week 29 t/m 32, betaling op de donderdag in week 33;
– Salarisperiode 9: week 33 t/m 36, betaling op de donderdag in week 37;
– Salairsperiode 10: week 37 t/m 40, betaling op de donderdag in week 41;
– Salarisperiode 11: week 41 t/m 44, betaling op de donderdag in week 45;
– Salarisperiode 12: week 45 t/m 48, betaling op de donderdag in week 48;
– Salarisperiode 13: week 49 t/m 52, betaling op de donderdag in week 1-2017.

Wanneer ontvang ik mijn loonstrook?

FlexVisie verstuurt na iedere betaling een loonstrook. Deze loonstrook ontvangt u per mail op de dag van de betaling.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Wanneer je als werknemer niet in staat bent om te werken vanwege ziekte, dien je dit op de eerste dag vóór 09.00 uur bij ons te melden. FlexVisie verzorgt dan de verdere administratieve afhandeling en u kunt in alle rust werken aan een goed herstel.

Mijn loon klopt niet, wat moet ik doen?

Wanneer je uitgekeerde bedrag niet klopt, kijk je eerst de gewerkte uren na op je loonstrook. Wanneer deze niet kloppen kan je het beste even contact opnemen met FlexVisie (053-2068350).

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?

Bij FlexVisie wordt de jaaropgave begin februari opgestuurd. Wanneer je deze om welke reden dan ook niet hebt gekregen of kwijt bent geraakt, neem dan contact met ons op. (053-2068350)

Bouw ik pensioen op als uitzendkracht?

Ben je 21 jaar of ouder en werk je langer dan 26 weken voor FlexVisie Uitzenden? Dan moet je pensioenpremie betalen. Het maakt ik dit geval niet uit wat voor contract je hebt met ons. Zelf hoef je niets te regelen wat betreft je pensioen, dit doen wij voor je.

Wanneer wordt het loon overgemaakt?

Het loon wordt per week of per vier weken naar je overgemaakt. Dit is afhankelijk van de afspraak die tussen FlexVisie, jou en de opdrachtgever gemaakt is.

Op de betalingskalender zie je wanneer er precies een periodieke (4-wekelijkse)  loonuitbetaling plaats zal vinden. De betalingskalender tref je in de afbeelding hiernaast. Krijg je wekelijks loon? Dit wordt altijd op donderdag uitbetaald. Afhankelijk van je bank heb je het dan donderdag fo vrijdag op je rekening.

De paars gearceerde datums zijn de momenten van uitbetaling;
De groen gearceerde datums zijn de deadline-datums voor het inleveren van de uren.

 

 Uitbetaling-768x642

De samenwerking aangaan met FlexVisie Uitzenden brengt vele voordelen met zich mee. Welke dat zijn, delen wij graag met u.

Geen risico's

Op papier is FlexVisie de werkgever. Dit betekent dat u geen risico loopt met betrekking tot loondoorbetaling bij ziekte, ontslag of andere conflictsituaties.

Altijd iemand die voor u klaarstaat

U heeft een vast contactpersoon bij FlexVisie die uw organisatie door en door kent. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en staan daarom altijd klaar voor advies.

Geen administratieve rompslomp

Samenwerken met FlexVisie Uitzenden staat gelijk aan tijdsbesparing. Wij regelen namelijk de uitbetaling van het loon, de afdracht van premies en alle andere administratieve verplichtingen die komen kijken bij personeelsadministratie. U hoeft zich niet meer bezig te houden met loonstroken, vakantiedagen en het bijhouden van ziekmeldingen.

Betrouwbaarheid en geruststelling

FlexVisie Uitzenden staat klaar voor u en uw organisatie! Met een groot netwerk, kennis én ervaring selecteren wij de beste kandidaten op het gebied van logistiek voor uw organisatie. Met als uiteindelijk doel: de perfecte match.

Een aantal voordelen opgesomd:
  • Specialisten die u ondersteunen en het werk voor u uit handen nemen;
  • Een groot netwerk met werkzoekenden in de logistieke sector, voor elke vacature is er een match!
  • Tijd- en moeitebesparing: houd meer tijd over voor uw corebusiness.
  • Betrouwbare partner voor uw HR-werkzaamheden, die betrokken is bij uw bedrijf.

Ik wil meer weten over

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail adres
Telefoon
Opmerking/vraag

FlexVisie is NEN-4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU gecertificeerd en staat hiermee garant voor kwaliteit, accuratesse, specialisme en tevredenheid van onze gewaardeerde relaties.